Beheer

Wij zijn reeds syndicus van verscheidene residenties. Als syndicus staan wij in voor het beheer, onderhoud en alle financiën inzake de gemeenschappelijke delen van deze gebouwen. Wij houden ook alle administratie bij en organiseren de nodige vergaderingen.


Met een team van zowel technisch onderlegde als administratief sterke medewerkers, zijn wij de geschikte syndicus voor uw kleine of grotere residentie. Wij beschikken over een eigen vergaderruimte voor het houden van de vergaderingen. Verder hebben wij ook een sterk softwaresysteem, op die manier kunnen de eigenaars de nodige documenten online raadplegen en dat wij de betrokkenen gemakkelijk kunnen informeren via de verschillende kanalen.
Gezien onze jarenlange ervaring, zijn wij ook goed op de hoogte van alle wetgeving inzake beheer en blijven wij ons voortdurend bijscholen om up-to-date te blijven.
Wilt u ons inschakelen als syndicus of wilt u verdere uitleg? Aarzel niet om ons te bellen of spring gerust eens binnen bij ons op kantoor!