Verhuur

3 … 2 … 1, START!

Alles start met het bepalen van een juiste en marktconforme huurprijs. Deze wordt altijd vastgelegd in overleg met de verhuurders. En dan start het echte werk.

Onmiddellijk maken wij publiciteit om uw woning op de markt te brengen. Alle geïnteresseerden krijgen een faire kans om uw eigendom te bezoeken en deze te huren. De kandidaat-huurders worden vooraf ook grondig gescreend.

ALLES TOT IN DE PUNTJES VERZORGD

Wij verzorgen eveneens een heel uitgebreide en omstandige plaatsbeschrijving bij elke verhuring. Dit is van groot belang voor wanneer de verhuring later ten einde komt. Door deze zo uitgebreid en volledig mogelijk te maken, worden beide partijen het beste beschermd.
Verder regelen wij de registratie van de huurcontracten en de bijhorende plaatsbeschrijvingen. Ook dit zorgt voor een extra bescherming van de huurder en verhuurder.

DIENST NA VERHUUR

Jaarlijks kan de huurprijs geïndexeerd worden. Deze indexatie wordt vrijblijvend berekend door ons kantoor en wordt -samen met de brief voor de huurder- opgestuurd naar de verhuurder.
Ook voor verhuur werken wij samen met MijnVerhuis en wordt de overdracht van gas, water, elektriciteit, telefonie & internet voor de nieuwe huurders geregeld.
U kan altijd, zowel als verhuurder of als huurder, bij ons terecht met vragen of problemen. Zelfs na de verhuur van de woning staan wij klaar om u te helpen.