Verkoop

VERTROUWEN BREEKT HET IJS

Het verkopen van uw woning is een belangrijke en zwaarwichtige beslissing. En wij als kantoor gaan er evenmin licht over. In het grote aanbod aan vastgoedmakelaars willen wij ons onderscheiden.

Wij gaan voor een correcte, eerlijke en professionele samenwerking. Ons doel is uw vertrouwenspersoon te zijn tijdens en na het gehele verkoopproces.
“We weten dat de keuze groot, fijn dat u voor ons kiest!”

DE VERKOOP VAN A TOT Z GEREGELD

Alvorens u beslist om met ons in zee te gaan, leveren wij u een uitgebreid en gedetailleerde waardebepaling van uw woning. Waarna wij het volledig dossier voor uw woning samenstellen.
Als onderdeel van de publiciteit, laten wij ook kwaliteitsvolle foto’s van uw eigendom maken door een professionele fotograaf. Indien nodig, kan een vastgoedstyliste aangesproken worden om uw woning mooi aan te kleden voor de foto’s.
Elke kandidaat-koper krijgt bij ons een eerlijke kans om uw woning te bekijken. Wanneer er veel interesse is in uw woning, organiseren wij een bezoekmoment waarop de geïnteresseerden deze kunnen bezichtigen.
Door het plaatsen van publiciteitsborden wordt zichtbaarheid in het straatbeeld gecreëerd. Want de beste reclame is en blijft mond-aan-mond-reclame.
Voor elke eigendom maken wij een brochure die wordt afgegeven bij elk bezoek. Eveneens worden de nieuwe panden via affiches in onze etalage uitgehangen.
Eveneens regelen wij de publiciteit voor de verkoop. Uw woning wordt zowel op onze eigen site als op verschillende immo-sites geplaatst.
Valt uw pand binnen de wensen van de zoekopdracht van een van onze kandidaat-kopers? Dan worden zij als eerste op de hoogte gebracht via mail.
Iedereen die interesse heeft in uw eigendom wordt altijd met open armen ontvangen.

COMPROMIS EN GEDAAN? NOOIT!

Wij gaan voor duidelijkheid en transparantie in alle fasen van de samenwerking. Zelfs na het ondertekenen van de compromis, stopt onze inzet niet. Ook wordt u door ons bijgestaan tijdens de ondertekening van de akte op het kantoor van de notaris.
Om onze cliënten nog meer in de watten te leggen, werken wij samen met MijnVerhuis. Deze firma regelt kosteloos de contracten van gas, water, elektriciteit, telefonie & internet.